Hondenuitlaatservice Skippy
Gastenboek
Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.
Sacha - on 6 October 2019
Ik herken veel in de vorige berichten. Ook onze Daisy herkent het busgeluid al voordat Natalie de buurt inrijdt en rent dan al enthousiast naar de deur. Wat voor ons ook heel fijn is dat Natalie heel flexibel is en altijd in kan springen als het nodig is.
Daphne - on 30 September 2019
Indy gaat inmiddels al weer een paar jaar met Natalie mee en zij heeft het erg naar haar zin. Dit zou je overigens niet verwachten aangezien ze zich eerst onder de eettafel verstopt als Natalie zich al meldt terwijl ik nog thuis ben
Ant, baasje van Zoey - on 26 September 2019
Zoey hoort aan de motor van het busje dat Natalie er weer aankomt en gaat dan enthousiast bij de deur klaar staan. Zoey leeft een beetje haar eigen leven maar houdt de groep wel goed in de gaten. En dankzij de gsm die zij van Natalie omkrijgt weet Natalie ook dat zij wel in de buurt is. Eenmaal terug bij de bus is Zoey er gelukkig ook weer. Zoey heeft het heerlijk naar haar zin en ik hoop nog járen gebruik van Natalie te kunnen maken.
Babs , baasje van Freddie - on 23 September 2019
Toen ik vorig jaar naar Heerhugowaard verhuisde moest ik op zoek naar een nieuwe uitlaatservice voor Freddie.Via via kwam ik bij Skippy terecht .Het geeft mij een fijn gevoel dat als ik aan het werk ben Freddie het naar zijn zin heeft! Kortom , ik ben hartstikke tevreden met Natali!!
Mirande vriendin van Boeddha - on 23 September 2019
Hier even een bericht van ons. Onze vriend gaat nu al een paar jaar mee en met veel plezier. Skippy gevonden via het baasje van Enzo. Boeddha is altijd blij als hij de bus hoort aankomen. Voor Boeddha is een goede wandeling als de baas terug komt en een chaos in de bench ziet liggen. een natte hond met aandenken van het gebied waar hij is geweest. Super dat de honden als ze meegaan een zender om krijgen. ik zou zeggen Lekker doorgaan met onze hondenvrienden. liefs
ina baasje van Doutzen - on 23 September 2019
Het is erg goed voor Doutzen om mee te gaan en met andere honden te leren omgaan.
Ik merk aan haar dat zij blij is om het riempje om te doen als zij die dag wordt opgehaald. En als ik zelf met haar uit ga is zij minder bang naar andere honden. Ga zo door!
Yamilla - on 23 September 2019
Mijn lieve pup, Bolt, loopt alweer een tijdje mee. Hij heeft het erg naar zijn zin en voor zijn socialisatie is dit ideaal! Wij zijn erg blij met Natalie en Bolt hoopt dan ook nog jaren mee te kunnen wandelen met haar!
Jolan Schalekamp - on 22 March 2018
Mijn golden retriever Max (bijnaam Knor) gaat sinds kort mee en we zijn alletwee heel enthousiast.Onze vorige uitlaatservice hield ermee op en toen kregen we een goede tip om Max met Natalie mee te laten gaan.Max is een blije vrolijke hond,denkt dat hij nog een pup is,maar gaat in oktober toch echt al 10 jaar worden.Zo leuk om hem met zijn vrienden op de foto te zien...rollen in het zand of met de pootjes in het water.Nee hij durft niet te zwemmen...maar sttt dat mogen zijn vrienden niet weten! We hopen nog heeel lang van Skippy gebruik te kunnen maken!!
Maak simpel je website Eigen site maken